TOP Cele Mai Ieftine 5 Apartamente din Târgu-Jiu

 TOP Cele Mai Ieftine 5 Apartamente din Târgu-Jiu
Distribuie sa vada si prietenii tai

Târgu-Jiul oferă oportunități interesante pentru cei în căutare de locuințe accesibile, menținând cu toate acestea un preț €/mp ce îl situează pe locul 11 la nivel de țară conform blitz.ro.

Am alcătuit astăzi un top al celor mai ieftine 5 apartamente disponibile în Târgu-Jiu. Ieftine, raportat la prețul final de vânzare, dar cum prețul mediu pe metru pătrat este peste 1000 €/m², se înțelege că diferențele majore de preț apar mai degrabă datorită suprafeței imobilului, decât datorită calităților structurale sau dotărilor acestora.

1 ) Apartament 2 cam – Minerilor – etaj 4 – 39 300 €
Apartamentul situat lângă Piața Mică oferă o suprafață utilă de 29 m² și este gata de locuit. Cu un preț de 39,300 €, acest apartament reprezintă  cea mai accesibilă opțiune de pe piață, deși prețul pe metru pătrat de 1 355 €/m², nu este cel mai mic.

 

2 ) Apartament 2 camere – lângă școala Nr. 11 – 40 000 €
Situat tot în apropierea primului imobil, găsim un apartament mai spațios cu 1 metru pătrat, având 30 m² și ca atare, mai scump cu 700 €. Prețul pe metru pătrat este de 1,334 €/m². Situat într-o zonă convenabilă, la doar câțiva pași de un supermarket Profi, de Școala Generală nr.11, Grădinița cu program prelungit Nr. 8, Piața 9 Mai, stația de transport în comun și de parcurile pentru copii, acest apartament oferă un stil de viață confortabil și accesibil pentru oricine.

 

3 ) Apartament 2 Camere Targu Jiu – 42 000 €
Acest apartament cu 3 camere oferă un spațiu primitor și confortabil, situat la etajul 10 din 10, ceea ce îl face ideal pentru cei care doresc liniște și priveliști panoramice. Cu o suprafață utilă de 36.62 m², apartamentul se bucură de o compartimentare decomandată, oferind astfel o flexibilitate sporită în amenajare. Un alt avantaj este balconul de 3.38 m², spațios și ofertant pentru alte destinații. Localizarea pe Aleea Plopilor îl face ușor accesibil și oferă numeroase avantaje în ceea ce privește facilitățile din apropiere. Parcul Lido, Gradinița „Mihai Eminescu”, Școala Generală „Constantin Brâncuși” și Liceul cu Program Sportiv sunt doar câteva dintre opțiunile din proximitate, ceea ce face acest apartament potrivit pentru familii sau tineri care doresc să aibă totul la îndemână, la DOAR 1 147 €/m² .

 

4) Vând apartament 9 mai etaj 2 – 43 500 €
Apartamentul de 33 m² este situat în spatele magazinului Profi, de pe strada Minerilor, în blocul 3, scara 4, etajul 2. Cu toate aceste facilități la îndemână, acest apartament reprezintă o oportunitate deosebită pentru cei care doresc să se bucure de confort și accesibilitate în viața de zi cu zi. Prețul de 1318 €/m² se încadrează sub medie ținând cont de faptul că apartamentul a fost recent renovat.

 

5 ) Apartament 2 camere, strada Ciocarlau, zona Artego – 44 000 €
Apartamentul cu 2 camere din Târgu-Jiu, pe strada Ciocârlău, în zona Artego, cu o suprafață utilă de 45,27 m², reprezintă alegerea ideală pentru cei în căutarea unei locuințe convenabile în Târgu-Jiu, având cel mai avantajos raport preț/suprafață. Costă DOAR 972€/m², iar interiorul imobilului se încadrează în cerințele familiilor moderne.

Acestea sunt cele mai accesibile opțiuni pentru locuințe în Târgu-Jiu, iar alegerea unei locuințe depinde în cele din urmă de nevoile, posibilitățile și preferințele personale ale fiecărui cumpărător potențial. Cu toate acestea, indiferent de alegerea făcută, piața imobiliară din Târgu-Jiu oferă opțiuni interesante pentru cei care caută locuințe la prețuri accesibile în acest oraș plin de potențial.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Adina Tirban

Postari asemanatoare