Tinerii din Gorj, din medii defavoritate, pot face gratuit scoala de soferi

 Tinerii din Gorj, din medii defavoritate, pot face gratuit scoala de soferi
Distribuie sa vada si prietenii tai

Tinerii din judetul Gorj, care provin din medii defavorizate, pot beneficia de scoala de soferi in mod gratuit pentru obtinerea permisului de conducere, prin programul „Permis pentru viitor” sustinut de MOL Romania si Fundatia Pentru Comunitate.

Programul, ajuns la cea de-a sasea editie, acopera costurile obtinerii permisului de conducere pentru tineri din medii defavorizate. Termenul de depunere a solicitarilor de finantare este 23 ianuarie 2021.

Persoanele eligibile pentru finantare sunt tinerii cu varsta intre 17 si 25 de ani care doresc sa obtina permis de conducere de categorie B, C sau D, inclusiv pentru tractoare agricole sau forestiere, troleibuze si tramvaie.

Tinerii aflati la inceput de drum se confrunta cu multe dificultati, mai ales atunci cand provin din medii defavorizate. Dificultatile sunt accentuate de perioada de criza generata de pandemie. MOL Romania intelege acest context si vine cu bucurie alaturi de tinerii care au nevoie de resurse si de sprijin, printr-o noua editie a Programului Permis pentru viitor. interesul manifestat pentru acest program a crescut cu fiecare editie, ceea ce ne-a demonstrat utilitatea sa. MOL Romania ramane partenerul dedicat al comunitatilor si vom continua sa fim implicati si prezenti acolo unde este nevoie de noi”, a declarat Camelia Ene, CEO & Country Chairman al MOL Romania.

Formularul de inscriere si alte detalii se gasesc pe site-urile www.pentrucomunitate.ro si www.molromania.ro.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare