Tinerii antreprenori din Targu Jiu pot lua parte la o competitie de idei de afaceri cu premii de 20.000 euro

 Tinerii antreprenori din Targu Jiu pot lua parte la o competitie de idei de afaceri cu premii de 20.000 euro
Distribuie sa vada si prietenii tai

Se lanseaza o noua editie Future Makers, un program educational pentru tineri antreprenori in cadrul caruia vor avea loc ateliere de antreprenoriat si trenduri de viitor in perioada martie-mai. 50 de echipe din toata tara vor fi selectate de juriul competitiei si vor primi 4 luni de incubare, mentorat si conectare internationala. Premiile finale sunt in valoare de 20.000 de euro.

In aceasta primavara, Future Makers va angrena peste 2,000 de tineri (18-29 de ani) din Bucuresti, Ploiesti, Craiova, Cluj, Iasi, Timisoara, Oradea, Bacau, Roman, Targoviste, Pitesti, Alba Iulia, Targu Mures, Constanta, Brasov, Targu Jiu, Slatina, Baia Mare, Galati, Nasaud, Suceava, Ramnicu Valcea si alte centre universitare, in ateliere de antreprenoriat unde vor discuta despre trenduri de viitor si vor genera idei de business sustenabile. 

Programul este finantat de Fundatia Coca-Cola si este organizat de Global Shapers Bucharest Hub, parte a retelei globale de organizatii de tineri a World Economic Forum, si de Social Innovation Solutions, organizatie de sprijin pentru inovare si antreprenoriat social.

Primul atelier va avea loc la Oradea, pe 6 martie, iar primul din Bucuresti pe 9 martie.

Timp de 4 luni echipa Social Innovation Solutions sprijina in programul de incubare 50 de echipe finaliste pentru a le ajuta sa treaca de la stadiul de idee la stadiul de business, alaturi de 50 de mentori. 

La finalul competitiei, echipele isi vor prezenta ideile in fata juriului in cadrul Future Summit pentru premiile in valoare de 20.000 de euro.

Inscrierile se fac accesand urmatorul link (termenul limita este 6 iunie): https://futuremakers.ro/competitia/

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare