TikTok for Business vine in Romania

 TikTok for Business vine in Romania
Distribuie sa vada si prietenii tai

Platforma TikTok lanseaza TikTok for Business in Romania pentru a sustine brandurile, specialistii in publicitate si IMM-urile in eforturile lor de a-si dezvolta prezenta pe TikTok si pentru a-si creste vizibilitatea.

TikTok for Business vine cu solutii pentru specialistii in marketing, prin care acestia pot conecta brandurile cu comunitatea creativa de pe TikTok, oferindu-le astfel posibilitatea de a evolua”, au declarat reprezentantii TikTok.

Prin TikTok for Business, reteaua sociala video va oferi suport si programe educative brandurilor locale care au nevoie de sprijin pentru a naviga platforma cu scopul de a ajunge la publicul lor tinta.

De asemenea, o echipa locala cu experienta in business va veni cu solutii de promovare pentru clienti si agentii, prin care acestia pot utiliza TikTok in mod profesional.

TikTok este aplicatia cu cea mai mare crestere si cel mai mare numar de descarcari din lume, din ultimul an.

In Romania, TikTok este una dintre cele mai utilizate si descarcate aplicatii din tara. Companiile au inceput deja sa interactioneze pe platforma si sa creeze comunitati active in jurul brandurilor lor.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare