Termenul limita pentru depunerea declaratiei unice este 25 mai 2021

 Termenul limita pentru depunerea declaratiei unice este 25 mai 2021
Distribuie sa vada si prietenii tai

Data de 25 mai este termenul de depunere a declaratiei unice de catre persoanele care au avut venitiri impozabile in tara sau strainatate, formulare tip putand fi descarcate de pe site-ul AFAN.

Declaratia unica se completeaza si se depune, pana la data de 25 mai 2021, de catre persoanele fizice care in anul de impunere au realizat, individual sau intr-o forma de asociere, venituri/pierderi din Romania sau/si din strainatate si care datoreaza impozit pe venit si contributii sociale obligatorii, potrivit prevederilor Codului fiscal”, au transmis reprezentantii ANAF.

Conform Legii nr. 295/ 2020 pentru modificarea si completarea Legii nr. 207/2015 privind Codul de procedura fiscala, precum si aprobarea unor masuri fiscal-bugetare, in cazul persoanelor fizice nedepunerea la termenele prevazute de lege a declaratiilor de venit, precum si a declaratiei unice privind impozitul pe venit si contributiile sociale datorate de persoanele fizice constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda de la 50 la 500 RON.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare