Termen prelungit la cererile de plata si rambursare pentru Start-up Nation

 Termen prelungit la cererile de plata si rambursare pentru Start-up Nation
Distribuie sa vada si prietenii tai

Antreprenorii selectati in cadrul programului Start-up Nation 2018 pot depune cererile de plata sau de ramburare pana la 31 decembrie, conform unui nou ordin de prelungire a termenului-limita, publicat in Monitorul Oficial.

Initial, termenul era 28 iunie 2020, dar apoi a fost prelungit pana pe 28 septembrie, iar acum s-a mai efectuat aceasta noua prorogare pana pe 31 decembrie 2020.

Criza sanitara globala provocata de raspandirea SARS-CoV-2 a generat si pentru antreprenorii din programul Start-up Nation dificultati in implementarea planurilor de afaceri, blocarea activitatii intreprinderilor prin nerealizarea integrala a achizitiilor, dar si intarzieri in efectuarea cheltuielilor si depunerea cererilor de eliberare a ajutorului de minimis”, se arata in documentul MEEMA.

Prin Program se finanteaza implementarea Planurilor de Afaceri, in ordinea descrescatoare a punctajelor obtinute, valoare alocatiei financiare nerambursabile fiind de maximum 200.000 lei/beneficiar, suma care poate reprezenta 100% din valoarea cheltuielilor eligibile aferente proiectului.

Astfel, potrivit documentului, prin implementarea programului se estimeaza acordarea de ajutor de minimis unui numar de maxim anual 10.000 de beneficiari.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare