Targul de la Rovinari se va deschide in aceasta saptamana

 Targul de la Rovinari se va deschide in aceasta saptamana
Distribuie sa vada si prietenii tai

Un targ saptamanal va fi deschis in orasul Rovinari din judetul Gorj incepand cu ziua de duminica, 19 septembrie, in perimetrul respectiv urmand sa functioneze o zona de targ auto, una de talcioc si o alta de fast food. 

Targul este situat pe strada 22 Decembrie 1989, in apropiere de Autoliv Rovinari si va fi deschis publicului in fiecare zi intre orele 08:00 – 14:00.

Comerciantii interesati de obtinerea unui loc de vanzare, fie ca este vorba de persoane fizice sau juridice, trebuie sa se prezinte la sediul Societatii Servicii Publice Locale Rovinari, Strada Prieteniei, Numarul 5, Bloc A1, Birou numarul 4 si 7, in vederea incheierii unei conventii pentru inchirierea spatiului de vanzare”, informeaza reprezentantii Primariei Rovinari.

O taraba poate fi inchiriata cu 12 RON/zi, iar un loc pentru un autoturism cu 10 RON/zi, existand si optiuni de tarif lunar.

Informatii suplimentare se pot obtine la numarul de telefon 0741 595 528, de luni pana vineri intre orele 08:00 – 16:00, sau direct la sediul societatii.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare