Takeaway.com fuzioneaza cu Grubhub

 Takeaway.com fuzioneaza cu Grubhub
Distribuie sa vada si prietenii tai

Compania europeana Just Eat Takeaway.com, care ofera servicii online de livrare de mancare inclusiv pe piata din Romania, achizitioneaza Grubhub, un serviciu similar din SUA, la o valoare de 7,3 miliarde de dolari.

Tranzactia merge inainte dupa ce negocierile dintre Grubhub si Uber Eats au esuat, pe fondul presiunilor venite dinspre autoritatile de concurenta. Desi companiile s-au inteles la pret, nu au putut conveni modul in care Uber va ajuta Grubhub sa treaca de reglementatori.

Cele doua companii se asteapta ca tranzactia sa se finalizeze in primul trimestru din 2021. Matt Maloney, CEO-ul Grubhub, se va alatura echipei de management din Just Eat si va conduce noul business pe regiunea America de Nord. Mai mult, doi directori ai Grubhub vor intra in board-ul Just Eat, conform detaliilor oficiale transmise.

In Romania, Takeaway.com a patruns incepand din februarie 2018 prin firma HELLOHUNGRY S.A. In anul respectiv, platforma a avut o cifra de afaceri de 1,9 milioane de euro si pierderi de 165.000 de euro, cu un numar mediu de 35 de angajati, conform datelor oficiale.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare