Tabara de sculptura in lemn la Polovragi

 Tabara de sculptura in lemn la Polovragi
Distribuie sa vada si prietenii tai

Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Gorj, Primaria si Consiliul Local Polovragi organizeaza, in perioada 1-10 iulie, editia a IV-a a Taberei de sculptura „Simboluri Dacice in Arta Lemnului din Romania”.

Tabara de sculptura a fost organizata prima data in anul 2018, la initiativa managerului Centrului Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Gorj, Ion Cepoi, cu sprijinul Primariei si Consiliului Local Polovragi.

Incepand cu aceasta editie puteti afla mai multe amanunte despre proiectul care a stat la baza taberei de pe site-ul https://traditiigorj.ro/SkyGate/. Este pentru prima data cand Tabara are propriul ei site, iar acesta este realizat de CJCPCT Gorj. Va asteptam asadar, joi 1 iulie 2021, ora 10.00, pe platoul din fata Manastirii Polovragi, la deschiderea oficiala a Taberei de sculptura, si sambata, 10 iulie 2020, ora 10.00, la vernisajul sculpturilor realizate in cea de a IV-a editie si inchiderea taberei”, se arata intr-un comunicat al Centrului Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Gorj.

Participa sculptori din Cluj, Valcea, Bihor si Gorj. Acestia vor realiza creatii reprezentative pentru arta lemnului din Romania si vor pune in valoare simboluri dacice stravechi.

Editia din acest an este sustinuta financiar integral de Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Gorj(selectie mesteri, contactare, cazare, decont transport, premii), iar Primaria si Consiliul Local Polovragi asigura materialele folosite, utilajele, personal auxiliar, energia electrica.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare