Surprize si premii la dublu in luna iubirii, la Shopping City Targu Jiu

 Surprize si premii la dublu in luna iubirii, la Shopping City Targu Jiu
Distribuie sa vada si prietenii tai

In cea mai romantica luna din an, Shopping City Targu Jiu a pregatit premii pe gustul indragostitilor. Pana pe 25 februarie, cumparaturile iti aduc premii garantate, numai bune de daruit: vouchere de cumparaturi la magazinele partenere, produse de ingrijire, accesorii si multe altele. Prin tragere la sorti poti castiga surprize saptamanale pentru tine si pentru jumatatea ta, sau marele premiu: un voucher de 1500 de lei valabil pentru un weekend la munte oriunde in tara. Mai mult, pana la finalul lui februarie, te poti bucura de serviciul Call & Collect, daca nu ai posbilitatea de a ajunge la mall. Acesta iti ofera ocazia de a-ti rezerva telefonic articolele dorite, care pot fi preluate si platite direct in magazin, pe baza de programare.

In februarie, totul e la dublu, cu premii pentru amandoi

Daca faci achizitii de minimum 200 de lei pana pe 25 februarie, poti participa la provocarea Shopping City Targu Jiu din luna iubirii, care iti aduce premii garantate sau prin tragere la sorti. Vino in zona InfoDesk cu bonurile de cumparaturi, arunca zarul pe harta premiilor indragostite si vei primi instant produsul inscriptionat pe casuta aleasa aleatoriu. Printre surprize se numara vouchere de 50 Ron, vouchere de 30 Ron, produse de ingrijire & beauty oferite de Kendra si Nala, kituri de accesorii Polaroid, seturi cu papuci de casa Benvenuti pentru el si ea, in limita stocului disponibil.

De asemenea, vei fi inscris automat la tragerea la sorti pentru castigarea unor premii saptamanale, pentru el si ea: tinute casual oferite de Lee Cooper si Timeout; un set de ceasuri Fossil sau un parfum Michael Kors pentru domni si produse cosmetice Estée Lauder pentru doamne. Marele castigator, anuntat la finalul campaniei, va primi un voucher de 1500 de lei, pentru a se bucura de un weekend relaxant petrecut la munte.

Call & Collect, un nou serviciu rapid si sigur

Pana pe 28 februarie, Shopping City Targu Jiu pune la dispozitia clientilor serviciul Call & Collect. Poti face cumparaturi simplu si rapid, urmand 3 pasi simpli:

  • Suni si rezervi produsele preferate in magazin cu ajutorul consultantilor de vanzari;
  • Stabilesti un interval orar (intre 1 – 24 h) in care poti ridica produsele;
  • Platesti comanda si ridici comanda din magazin.
Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare