Surprize de primavara la Shopping City Targu Jiu – Cumparaturile de inceput de saptamana aduc premii instant

 Surprize de primavara la Shopping City Targu Jiu – Cumparaturile de inceput de saptamana aduc premii instant
Distribuie sa vada si prietenii tai

Primavara aceasta, Shopping City Targu Jiu le ofera clientilor si mai multe motive de a zambi.  Colectiile proaspete, in ton cu sezonul, sunt pregatite sa fie adaugate in garderoba,  pentru noi tinute vesele si colorate. Mai mult, zilele de luni, marti si miercuri le poarta noroc vizitatorilor Shopping City Targu Jiu. Fiecare inceput de saptamana le va aduce ocazia de a castiga instant vouchere valabile la magazinele partenere, pentru mai multe cumparaturi si distractie.

Premii instant la inceput de saptamana

Pana pe 31 martie, clientii care fac cumparaturi de minimum 300 de lei in zilele de luni, marti si miercuri, au ocazia de a primi pe loc un voucher in valoare de 30 de lei, in limita stocului disponibil. Voucherele pot fi folosite la o selectie de restaurante si magazine de moda, accesorii si frumusete din Shopping City Targu Jiu.

O sesiune de cumparaturi merita incheiata cu un mic rasfat culinar de la restaurantele favorite din Shopping City Targu Jiu. In continuare, clientii se pot bucura de preparatele preferate din foodcourt pe terasa, sau acasa, in regim takeaway ori prin livrare direct la domiciliu.

Masuri sporite de protectie in mall

Shopping City Targu Jiu controleaza traficul respectand recomandarile autoritatilor: masca de protectie este obligatoriu a fi purtata de catre toti angajatii si clientii, iar centrul comercial a implementat un sistem pentru verificarea temperaturii la intrare si asigura distantarea sociala de minimum 2 metri, pentru un shopping responsabil si in siguranta. De asemenea, centrul comercial garanteaza distantarea prin asigurarea in medie a unui perimetru de 20 mp pentru o singura persoana, la nivel de centru comercial, mai ales pentru a evita crearea de aglomerari in zonele de trafic intens cum ar fi: lifturi, scari rulante, zona food-court, cozi la bancomate, intrari in mall. Totodata, aerul din centrul comercial este filtrat si schimbat o data la trei ore, asigurand astfel o purificare intensiva a spatiilor.

Shopping City Targu Jiu: certificat international pentru masurile de preventie COVID-19

Shopping City Targu Jiu a primit Certificatul de Conformitate COVID-19. Obtinerea acestei acreditari este dovada ca centrul comercial functioneaza in conformitate cu standardele sanitare internationale si le ofera clientilor o experienta de shopping in siguranta. Expertii Safe Asset Group (SAG), companie suedeza independenta care acrediteaza siguranta centrelor comerciale din toata lumea, au certificat centrul comercial ca fiind conform normelor de preventie.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare