Sume importante pentru reabilitarea mai multor parcuri din Targu Jiu

 Sume importante pentru reabilitarea mai multor parcuri din Targu Jiu
Distribuie sa vada si prietenii tai

Autoritatile din Targu Jiu au dat startul reabilitarii mai multor parcuri din municipiu, investitia fiind de aproximativ 2 milioane RON.

Prin reabilitarea parcurilor se intelege montarea de instalatii de irigatii automatizate, mobilier urban nou, spatii de joaca noi si pe partea de vegetatie se va inlocui gazonul si vor exista plantari unde va fi nevoie.

Au inceput lucrarile la parcul din zona Garii Targu Jiu. De altfel, in aceasta toamna amenajam 5 parcuri in oras, in zonele: Mioritei, Olari, Grivitei (in fata complexului Runcu), 23 August – Savinesti si cel situat vizavi de Gara. (…)

(…) Am demarat un program de realizare a unor mici colturi de natura ce vor infrumuseta diferite zone din municipiu”, a transmis primarul Marcel Romanescu.

Autoritatile spun ca noile locuri de joaca din parcuri, dar si cele deja existente, vor fi dotate cu camere de supraveghere, dupa ce mai multe spatii verzi au fost vandalizate.

Recent a fost demarata si reamenajarea Parcului Tudor Vladimirescu, proiectul in valoare de aproximativ 1,3 milioane RON urmand sa fie finalizat la sfarsitul anului viitor.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare