StudioOne

 StudioOne
Distribuie sa vada si prietenii tai

Studio 1 (DEP STDONE 2019 SRL) este firma specializata in servicii foto si video complete. Cu o experienta de peste 12 ani pe piata evenimentelor din Gorj cat si nationale va pune la dispozitie aparatura de ultima generatie pentru orice tip de eveniment, nunta, botez, majorat, evenimente corporate.

 

Dan Popescu – fotograf

Experienta 12 ani in domeniul fotografic, multiple premii in domeniu fotografic, devotat pasiunii pentru fotografie. Dan isi doreste ca fiecare eveniment la care participe sa fie unic si reusit!

 


Artaris Olimpiu – videographer

Experienta 7 ani in domeniu video. „Experienta in televiziune isi spune cuvantul atunci cand filmezi vezi totul diferit prin intermediul camerei, atata timp cat am o camera video in mana am ceva de spus si exprimat prin intermediul filmelor create de mine!”

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

F.Cretzan

Gorjbiz SRL este furnizor de servicii de dezvoltare, optimizare si promovare web pentru companiile din Gorj.Servicii de mentenanta web - backup-uri manuale si automate - actualizarea de platforme tip CMS si a plugin-urilor folosite - optimizarea bazelor de date - devirusari online si offline - securizarea de platforme si module folosind tehnici specifice - actualizare si dezvoltare de continut webIn plus, furnizam servicii de: - promovare web / marketing online - SEO insite si offsite - design web - consultanta web privind popularea platformei folosite, exploatarea, securizarea si promovarea acesteia - alte servicii webServicii de dezvoltare web Aria noastra de expertiza cuprinde diverse limbaje de programare web, cms-uri si frawork-uri aferente acestora. Dintre acestea putem aminti urmatoarele:1. Limbaje: HTML/CSS, PHP/MySQL, JavaScript, Pearl, Python; 2. CMS: Wordpress, Opencart; 3. Framework’s: Codeigniter, Laravel, Jquery, Bootstrap.Folosim aceste tehnologii pentru a dezvolta site-uri de prezentare, aplicatii web si magazine web responsive (ce se vad bine pe orice device mobil), usor de navigat si user friendly Dezvoltam si editam module, pluginuri si cod sursa pentru a ne adapta mereu la nevoile clientilor nostri. Atat in cazul cms-urilor cat si solutiilor custom putem devirusa si securiza site-uri in urma unor analize exacte pe cod. Departamentele noastre sunt interconectate astfel incat in procesul de dezvoltare si optimizare sa optinem cele mai bune rezultate pentru clientul final iar acestea sa fie agreate si de motoarele de cautare in conformitate cu standardele actuale web.MIX DE MARKETING ONLINE Când vine vorba de serviciile noastre, folosim toate mijloacele si resursele necesare pentru ca tu sa ai parte de strategia perfectă pentru campania ta de promovare. Stabilim împreună obiectivele campaniei astfel încât să concepem cel mai eficient şi relevant “scenariu”, iar apoi dezvoltam un concept creativ, de impact prin care să comunicăm personalizat cu publicul ţintă.

Galerie:

Postari asemanatoare