Studio 1 isi lanseaza site-ul. Imagini inedite cu operele lui Costantin Brâncuși

 Studio 1 isi lanseaza site-ul. Imagini inedite cu operele lui Costantin Brâncuși
Distribuie sa vada si prietenii tai

Echipa Studio 1 (Studio 1 Servicii Foto-Video) isi lanseaza astazi site-ul, dinamic si intuitiv – www.studio1.ro, practic un volum de povesti in imagini memorabile.

Aici puteti gasi cu usurinta orice categorie de servicii foto-video cautata, de la fotografie, videografie sau mixte (foto-video), pana la fotografie aeriană, videografie aeriană, fotografie de produs si fotografie de studio. Experienta de peste 10 ani in domeniu, alaturi de permanenta imbunatatire a dotarilor tehnice, fac din cei doi membri ai echipei doi profesionisti desavarsiti.

Olimpiu Arțăriș, artistul videograf al echipei, surprinde in video-uri-le sale tot ceea ce emotiile clipei pot rata, astfel incat revazand materialele de o claritate extraordinara, beneficiarii vor fi surprinsi in a descoperi mereu noi detalii de neuitat.

Dan Popescu, fotograf premiat – cel care este si administratorul DEP STDONE 2019 SRL, a transformat pasiunea pentru fotografie in arta, surprinzand cu maiestrie trairi in evenimentele private, dar si impozanta si demnitatea evenimentelor oficiale.

Impins de aceeasi pasiune pentru imortalizarea frumosului, Dan Popescu a gandit un proiect inedit, de promovare a orasului Targu-Jiu. Pentru a materializa ideea sa, acesta a beneficiat de fonduri prin programul StratUp Plus. Asa a aparut sectiunea Promo Targu-Jiu, o poveste in imagini menita sa redea prin fotografie, imortalitatea celebrelor opere brancusiene, dar si frumusetea micului Targ de pe Jiu.

Pentru fotografiile de studio, doritorii sunt asteptati la studio-ul firmei, în municipiul Târgu Jiu, acolo unde, echipati cu echipamentele performante, de ultimă generație, echipa Studio1 realizeaza fotografii și clipuri video mereu peste asteptari.
Filmarile si fotografiile aeriene, sunt realizate cu o drona de inalta performanta care garanteaza calitatea si claritatea materialului rezultat.

Mai mult, Studio 1 garantează materialele oferite clientilor prin stocarea lor în baza de date proprie, timp de 12 luni de la eveniment.

Contact
Dan Popescu / DEP STDONE 2019 SRL
Telefon: 0722.834.157
Facebook: Studio 1

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

F.Cretzan

Gorjbiz SRL este furnizor de servicii de dezvoltare, optimizare si promovare web pentru companiile din Gorj.Servicii de mentenanta web - backup-uri manuale si automate - actualizarea de platforme tip CMS si a plugin-urilor folosite - optimizarea bazelor de date - devirusari online si offline - securizarea de platforme si module folosind tehnici specifice - actualizare si dezvoltare de continut webIn plus, furnizam servicii de: - promovare web / marketing online - SEO insite si offsite - design web - consultanta web privind popularea platformei folosite, exploatarea, securizarea si promovarea acesteia - alte servicii webServicii de dezvoltare web Aria noastra de expertiza cuprinde diverse limbaje de programare web, cms-uri si frawork-uri aferente acestora. Dintre acestea putem aminti urmatoarele:1. Limbaje: HTML/CSS, PHP/MySQL, JavaScript, Pearl, Python; 2. CMS: Wordpress, Opencart; 3. Framework’s: Codeigniter, Laravel, Jquery, Bootstrap.Folosim aceste tehnologii pentru a dezvolta site-uri de prezentare, aplicatii web si magazine web responsive (ce se vad bine pe orice device mobil), usor de navigat si user friendly Dezvoltam si editam module, pluginuri si cod sursa pentru a ne adapta mereu la nevoile clientilor nostri. Atat in cazul cms-urilor cat si solutiilor custom putem devirusa si securiza site-uri in urma unor analize exacte pe cod. Departamentele noastre sunt interconectate astfel incat in procesul de dezvoltare si optimizare sa optinem cele mai bune rezultate pentru clientul final iar acestea sa fie agreate si de motoarele de cautare in conformitate cu standardele actuale web.MIX DE MARKETING ONLINE Când vine vorba de serviciile noastre, folosim toate mijloacele si resursele necesare pentru ca tu sa ai parte de strategia perfectă pentru campania ta de promovare. Stabilim împreună obiectivele campaniei astfel încât să concepem cel mai eficient şi relevant “scenariu”, iar apoi dezvoltam un concept creativ, de impact prin care să comunicăm personalizat cu publicul ţintă.

Postari asemanatoare