Startup-ul Future WorkForce automatizeaza gratuit eliberarea adeverintelor pentru angajati

 Startup-ul Future WorkForce automatizeaza gratuit eliberarea adeverintelor pentru angajati
Distribuie sa vada si prietenii tai

Startup-ul Future WorkForce ofera gratuit mediului de business o solutie prin care eliberarea si actualizarea adeverintei pentru angajati va fi preluata de catre un robot.

Automatizarea acestui proces de HR permite atat eliberarea adeverintelor, cat si actualizarea lor in numai 10 secunde, fata de 2-3 minute in cazul in care operatiunea se efectueaza manual. Astfel, eficientizarea timpului este de pana la 94% pentru aceasta actiune. Odata instalata si configurata aceasta solutie pe computerul clientului, specialistul de HR sau managerul unei echipe numeroase trimite catre robot o lista in Excel cu datele angajatilor care se deplaseaza la munca. Robotul, la randul sau, incepe actualizarea datelor in adeverinta, apoi o trimite catre fiecare angajat in parte pe email sau pe WhatsApp, in format PDF”, se arata intr-un comunicat al companiei.

Automatizarea se face de catre Future WorkForce gratuit, utilizand tehnologia UiPath. Aceasta este disponibila in marketplace-ul UiPath.

In portofoliul Future WorkForce sunt disponibili roboti care automatizeaza si alte procese din zona de resurse umane. Printre acestea se numara si o solutie care opereaza modificari ale contractelor de munca din cadrul Registrului General de Evidenta a Salariatilor.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare