Start-Up Nation 2022 se va lansa curand

 Start-Up Nation 2022 se va lansa curand
Distribuie sa vada si prietenii tai

A treia editie a programului Start-Up Nation va fi lansata cel tarziu in prima jumatate a lunii mai, au declarat reprezentantii MAT intr-un comunicat de presa.

Dupa ce aproximativ acum o luna a fost pusa in dezbatere publica procedura pentru implementarea programului, MAT a anuntat in aceasta saptamana ca lansarea editiei ar putea fi facuta pe final de aprilie 2022.

Multumim pentru implicarea reprezentantilor mediului asociativ din domeniul consultantei, a membrilor Consiliului Consultativ pentru Dezvoltarea IMM, parteneri ai ministerului in stabilirea cadrului de desfasurare al masurilor de sprijin dedicate antreprenoriatului autohton, aplicantilor si societatilor interesate care au raspuns solicitarilor noastre de a trimite propuneri. Datorita parteneriatului public-privat solid, cea de-a treia editie a Start-Up Nation va fi lansata cel mai devreme la sfarsitul acestei luni si cel tarziu in prima jumatate a lunii mai, intr-o formula care sa corespunda nevoilor reale ale antreprenorilor. Ulterior, in cel mai scurt timp posibil, vor fi disponibile si programul de microindustrializare si cel destinat comertului si serviciilor”, a punctat Constantin-Daniel Cadariu, ministrul Antreprenoriatului si Turismului.

Potrivit proiectului, schema de ajutor de minimis va fi valabila pana la 31 decembrie 2027, iar platile in cadrul acesteia vor fi efectuate pana la 31 decembrie 2028.

Programul Start-up Nation are ca scop incurajarea infiintarii de noi businessuri, iar ultimele doua editii ale acestei scheme, care de altfel au fost si primele doua, s-au bucurat de succes in randul antreprenorilor.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare