Sprijin de 560.000 RON pentru tinerii sportivi si artisti

 Sprijin de 560.000 RON pentru tinerii sportivi si artisti
Distribuie sa vada si prietenii tai

MOL Romania si Fundatia Pentru Comunitate au lansat cea de-a 16-a editie a Programului MOL de promovare a talentelor. Programul este organizat pe baza de concurs de proiecte si ofera sprijin financiar in valoare totala de 560.000 RON pentru continuarea activitatii si sustinerea performantei tinerilor sportivi si artisti cu rezultate foarte bune.

In cadrul programului se pot inscrie atat proiecte individuale, cat si de echipe sportive sau ansambluri artistice. Cererile de inscriere trebuie insotite de o descriere a rezultatelor solicitantilor, de recomandarile profesorilor si antrenorilor pregatitori, o lista cu obiectivele de viitor, nevoia actuala si bugetul necesar pentru realizarea proiectului.

Ne bucuram ca prin sustinerea oferita in cadrul celui mai longeviv concurs de proiecte din tara in acest domeniu am contribuit inclusiv la pregatirea unor sportivi care au ajuns sa faca parte din Echipa Olimpica a Romaniei. Programul MOL de promovare a talentelor este un excelent exemplu prin care se vad rezultatele  anilor de munca in sprijinul talentului si performantei. Dorim sa le aratam tinerilor minunati din comunitatile in care ne desfasuram activitatea ca prin munca, perseverenta si consecventa se dezvolta talentul, se pot schimba  perspective si chiar destine”, a declarat Camelia ENE, Country Chairman & CEO MOL Romania.

Din finantarea totala a editiei a 16-a, 220.000 RON sunt destinati sportului, 200.000 RON domeniului artelor si 140.000 RON categoriei de varsta de peste 18 ani, in cadrul careia pot solicita sprijin acei tineri care au beneficiat deja de sponsorizari in anii anteriori si au depasit varsta majoratului.

Inscrierile se pot face online pana la data de 19 iunie 2021 inclusiv, pe pagina de internet a Fundatiei Pentru Comunitate – www.pentrucomunitate.ro.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare