Spital modular pentru pacientii COVID-19 din Gorj

 Spital modular pentru pacientii COVID-19 din Gorj
Distribuie sa vada si prietenii tai

Un spital modular pentru pacientii din Gorj infectati cu noul coronavirus va fi construit in curtea Spitalului Judetean de Urgente din Targu Jiu, unitatea alocand deja fonduri in vederea intocmirii unui proiect pentru accesarea de fonduri europene nerambursabile.

Spitalul Judetean de Urgente Targu Jiu este interesat de achizitia de servicii privind consultanta in vederea intocmirii unui proiect ce are ca obiect finantarea nerambursabila pentru construirea unui spital modular cu un numar de 45 de paturi pentru tratarea pacientilor suspecti si confimati cu COVID – 19. Fondurile vor fi alocate prin POIM. Axa prioritara 9, protejarea sanatatii populatiei in contextul pandemiei cauzate de COVID-19”, a transmis purtatorul de cuvant al SJU.

Administratia SJU din Tg. Jiu a mai incercat sa gaseasca si alte spatii pentru internarea si tratarea pacientilor infectati cu noul coronavirus, insa in momentul de fata sunt ocupate toate zonele disponibile, in zona pavilioanelor de la Spitalul de la Pasarela. Aici va fi amplasat si noul spital modular care va ajuta personalul medical, in cazul cresterii numarului de pacienti COVID-19 sau de persoane suspecte ca fiind infectate cu noul coronavirus.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare