Solutie inovatoare in randul IMM-urilor. Plati cu cardul fara POS

 Solutie inovatoare in randul IMM-urilor. Plati cu cardul fara POS
Distribuie sa vada si prietenii tai

phos si Mastercard vin cu o solutie inovatoare de plata ce va ajuta IMM-urile sa accepte plati electronice, intr-o maniera simpla, sigura si eficienta. 

Proiectul pilot va include 200 de IMM-uri si va beneficia de sprijinul Paynetics, o institutie e-money cu licenta valabila in Uniunea Europeana, in calitate de banca tutelara, si este programat sa se deruleze pana in aprilie 2020.

Astazi, clientii oricarei firme, indiferent de marimea acesteia, se asteapta sa li se ofere posibilitatea de a plati in orice mod aleg. Libertatea de alegere a modalitatii de plata a devenit fundamentala, fapt ce a reprezentat o adevarata problema pentru afacerile mici. Solutia oferita de phos este conceputa special sa se plieze pe nevoia de flexibilitate si de costuri accesibile a micilor comercianti, oferindu-le oportunitatea de a se folosi de o tehnologie deja disponibila, precum smartphone-ul, pentru a accepta, in mod convenabil si sigur, plati contactless”, a declarat Cosmin Vladimirescu, Country Manager Mastercard Romania si Croatia.

Aplicatia phos este deja disponibila in magazinul Google Play si permite tuturor dispozitivelor Android pe care este instalata sa accepte, fie plati cu carduri contactless, fie plati prin intermediul altor dispozitive dotate cu tehnologia NFC, asa cum sunt telefoanele, ceasurile si bratarile inteligente.

Insistand pe securitatea solutiei, Mastercard, prin Serviciul Mastercard Digital Enablement, a certificat phos ca fiind una dintre primele solutii digitale POS pentru dispozitivele Android.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare