Softlead lanseaza primul instrument de scoring al gradului de digitalizare din companii

 Softlead lanseaza primul instrument de scoring al gradului de digitalizare din companii
Distribuie sa vada si prietenii tai

Softlead, primul marketplace dedicat aplicatiilor software din Romania, ce ajuta companiile sa identifice solutiile informatice potrivite, anunta lansarea Softlead Biz, singurul instrument care masoara gradul de digitalizare al companiilor. Acesta are la baza  un algoritm ce foloseste date despre volumul de activitati, procesele interne, precum si tipurile de aplicatii software pe care organizatiile le folosesc in prezent.

Orice reprezentant al unei companii poate parcurge aplicatia Softlead Biz, prin completarea informatiilor solicitate, la finalul procesului primind un raport complet al gradului de digitalizare in intreaga companie, precum si in cele mai importante departamente ale acesteia. Mai mult decat atat, raportul contine recomandari de solutii, instrumente si module software, estimari ale bugetelor pentru suita de aplicatii necesare, fluxul de etape parcurse in procesul de achizitie si alte sugestii extrem de utile in contextul luarii deciziei de digitalizare.

Raportul rezultat din aplicatia Softlead Biz este primul pas catre constientizarea oportunitatii de crestere si dezvoltare a unei companii prin implementarea aplicatiilor software potrivite. Vom traversa o perioada atipica, dupa ce am trecut prin una ce ne-a scos din zona de confort, asadar eficientizarea si productivitatea echipelor sunt obiective reale si de maxim interes, iar prin aplicatii software alese si implementate corect acestea pot fi indeplinite cu succes.”, Alexandra Roata, Managing Partner Softlead.

Softlead Biz este un proiect special, gandit intr-o perioada favorabila informarii, ce anticipeaza finalul de an, cand se definesc bugetele organizationale si se iau deciziile importante pentru anul viitor. In acest context, raportul generat prin completarea pasilor indicati de acest instrument poate fi analizat in sedintele de lucru din cadrul companiilor, ca prim pas spre luarea unei decizii potrivite.

Softlead Biz este instrumentul care poate fi folosit cu succes in orice companie, indiferent de marimea ei si de orice nivel decizional, fiind gandit ca o resursa ce va fi permanent actualizata cu noi date si atribute, pe masura ce colectam volume mari de informatii si observam mecanisme repetitive si oportunitati de invatare automatizata.”, Alexandru Corlan, Team Leader Softlead.

Accesul la Softlead Biz se poate face aici.

Softlead continua sa ajute mii de companii sa gaseasca aplicatia software potrivita

Din luna septembrie a acestui an, marketplace-ul de aplicatii software www.softlead.ro aduce un plus de sustinere companiilor care au in plan digitalizarea, oferind consultanta gratuita in accesarea fondurilor europene dedicate obiectivelor de automatizare si tehnologizare.

Pentru mai multe informatii sau pentru o radiografie completa, companiile interesate pot trimite un e-mail pe adresa sales@softlead.ro sau pot completa formularul de lead disponibil aici.

Despre Softlead

Softlead este singurul marketplace dedicat 100% aplicatiilor software din Romania, ajutand peste 10.000 de companii sa identifice tehnologiile si solutiile informatice potrivite. In luna mai a acestui an, Softlead a anuntat oficial depasirea evaluarii de 1 milion de euro din perspectiva oportunitatilor de lead-uri generate prin platforma www.softlead.ro.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare