Skilld – Primul serviciu de recrutare rapida prin AI din Romania

 Skilld – Primul serviciu de recrutare rapida prin AI din Romania
Distribuie sa vada si prietenii tai

eJobs Romania a lansat Skilld, primul serviciu de recrutare rapida prin inteligenta artificiala din tara, pentru a raspunde deficitului de forta de munca din piata.

Principalul obiectiv Skilld este scurtarea proceselor de recrutare.

Cu ajutorul tehnologiei de ultima ora, vom aduce in atentia candidatilor susceptibili de o schimbare profesionala joburi adaptate profilului lor, inclusiv celor care nu sunt in cautare activa de job. Suna futurist, dar este realitatea lui 2021 si ne bucuram sa fim primii care fac din inteligenta artificiala o normalitate si in sfera HR-ului”, a declarat Bogdan Badea, CEO eJobs Romania.

Cei mai cautati specialisti in acest moment, deci si cei pentru care se depun cele mai mari eforturi in recrutare, sunt cei din departamentele de vanzari, client service, logistica, alimentatie si distributie, pentru acestia fiind deschise, in total, in ultimele trei luni, peste 60.000 de pozitii noi.

Un specialist in resurse umane poate sa scaneze un CV si sa-si dea seama daca e ceea ce cauta in sub 10 secunde. Cand insa specialistul respectiv are sute, chiar mii de CV-uri de parcurs intr-o zi, aceste secunde se transforma in incredibil de multe ore de munca. Inteligenta artificiala face acest lucru tot in cateva secunde, indiferent de numarul de candidati. Iar sa poti sa oferi timp in aceste zile, cand e, intr-adevar cea mai pretioasa resursa pe care o avem, asta e cu adevarat un lucru mare”, a mai punctat Bogdan Badea.

Skilld poate fi accesat AICI.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare