SJU Targu Jiu va avea sectie de Neurochirurgie

 SJU Targu Jiu va avea sectie de Neurochirurgie
Distribuie sa vada si prietenii tai

Medicul Bogdan Niculescu a anuntat ca va fi infiintat “in cel mai scurt timp posibil” un compartiment de Neurochirurgie in cadrul Spitalului Judetean de Urgenta din Targu Jiu.

Compartimentul va fi functional in cadrul sectiei Chirurgie, urmand a se dezvolta ulterior catre alte directii, in functie de specificul patologiei si modul in care va fi coordonat de catre medicul neurochirurg. Astfel, in faza de debut a acestui proiect, a fost achizitionat un Microscop chirurgical Zeiss Tivato 700 si un aparat mobil Rontgen C arm, fara de care nu se pot realiza interventii neurochirurgicale la nivel performant, urmand a se achizitiona trusele chirurgicale necesare pentru tipurile comune de interventii neurochirurgicale. Termenul de finalizare al acestui proiect este 2021, iar valoarea investitiei finale va fi de aproximativ 1,5 milioane lei, suma provenita din bugetul local al Consiliului Judetean si de la bugetul de stat”, a declarat Niculescu pe un site de socializare.

Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu acopera o arie de recrutare de aproximativ 80.000 de oameni in orasul Targu Jiu, si aproximativ 350.000 de oameni din judet si zonele limitrofe ale acestuia.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare