Shopping City Targu Jiu si World Vision dau startul campaniei Empty Classroom

 Shopping City Targu Jiu si World Vision dau startul campaniei Empty Classroom
Distribuie sa vada si prietenii tai

Peste 44% dintre tinerii de 15 ani din Romania nu inteleg textele citite. Din pacate, una dintre cauze este absenta accesului la carti si rechizite, conform celor mai recente statistici citate de World Vision Romania.

In acelasi timp, in Romania nu exista nicio biblioteca in 4 din 10 scoli de la sat, respectiv in 6 din 10 comune. Mai mult, cartile de care dispun majoritatea scolilor de la sate sunt foarte vechi si uzate.

Shopping City Targu Jiu umple rafturile goale in perioada 30 august – 21 septembrie

Pentru a veni in sprijinul copiilor la inceput de an scolar, Shopping City Targu Jiu si World Vision Romania lanseaza Empty Classroom, campania de strangere de carti si rechizite noi, aflata deja la a doua editie. Toti cei care doresc sa doneze carti pentru copii (noi sau second-hand, dar in stare buna, pentru copiii din clasa 0 si pana la liceu) sau rechizite (noi) sunt asteptati intre 30 august si 21 septembrie in Shopping City Targu Jiu, intr-un spatiu special amenajat, in zona Info Desk de la parter.

Unde si cand putem dona

Campania se va derula in perioada 30 august – 21 septembrie si va avea loc in 9 din mall-urile NEPI Rockcastle din tara: Shopping City Targu Jiu, Shopping City Satu Mare, Shopping City Targu Mures, Shopping City Timisoara, Mega Mall Bucuresti, Shopping City Piatra Neamt, Braila Mall, Shopping City Sibiu si City Park Mall Constanta.

Initiativa are ca obiectiv sa ajute peste 10.000 de copii si 500 de profesori in acest an. La prima editie, anul trecut, proiectul a venit in sprijinul a 24 de scoli din 18 judete, ajungand la un numar de 7.768 de copii beneficiari.

Proiectul Empty Classroom face parte dintr-un parteneriat mai amplu al NEPI Rockcastle si al asociatiei, care are drept obiectiv sprijinirea copiilor din comunitatile vulnerabile din Bucuresti, Ilfov, Constanta, Ialomita, Satu-Mare, Piatra – Neamt, Mures, Sibiu, Braila, Galati, Timis, Dolj, Gorj si Cluj.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare