Shopping City Targu Jiu lanseaza in premiera SPOT, aplicatia care aduce puncte de loialitate si zeci de beneficii pentru clientii centrului comercial

 Shopping City Targu Jiu lanseaza in premiera SPOT, aplicatia care aduce puncte de loialitate si zeci de beneficii pentru clientii centrului comercial
Distribuie sa vada si prietenii tai

Incepand cu 7 octombrie, pasionatii de shopping au ocazia de a aduce experienta de cumparaturi la un nou nivel cu SPOT, aplicatia de recompensare a clientilor loiali din Shopping City Targu Jiu. Fiecare sesiune de cumparaturi le va aduce utilizatorilor puncte de loialitate cu ajutorul carora acestia vor avea acces la oferte si beneficii exclusive, in functie de statutul atins in programul de fidelizare My Spot. Aplicatia este gratuita si poate fi descarcata atat din Google Play, cat si din App Store.

Cum se pot inrola clientii in programul de loialitate My Spot?

Dupa descarcarea aplicatiei, utilizatorii trebuie sa isi creeze un cont si sa se autentifice in aplicatie. Pentru a obtine punctele de loialitate, acestia trebuie doar sa scaneze bonul aferent fiecarei sesiuni de cumparaturi. Odata cu acumularea punctelor, statutul din aplicatie se schimba, clientii putand accesa 3 niveluri: Select Spot (obtinut implicit la autentificare), Premium Spot si Elite Spot. Statutul de membru SPOT aduce clientilor reduceri la o selectie de magazine partenere, experiente exclusive si o multime de extra beneficii. De asemenea, clientii au posibilitatea de a-si cheltui punctele de loialitate acumulate in aplicatie pe o gama complexa de recompense si premii speciale ce pot fi accesate doar in cadrul aplicatiei, precum: vouchere de cumparaturi, experiente sau premii speciale.

Clientii Shopping City Targu Jiu se pot bucura de un program complex de beneficii ce poate fi accesat in momentul in care se inroleaza in aplicatia mobila SPOT si pe parcursul deblocarii celor 3 niveluri:

Program beneficii:

  • Reduceri intre de pana la 20% la magazine si restaurante partenere precum: Nala, Marionnaud, Lee Cooper, Salamander, Benvenuti, Optiblu, Optiplaza, Triumph, Various Brands, Grid, Yannis Greek Grill, Boutique 17.
  • Premii: vouchere de cumparaturi, abonamente medicale, dvd-uri cu filme, mingi personalizate etc.
  • Noutati despre evenimente si vanzari exclusive.
  • Wi-fi gratuit in mall.
  • Loc pentru bagaje securizat.
  • Impachetare gratuita de cadouri in perioada sarbatorilor de iarna.

SPOT, o singura aplicatie prin care se poate accesa orice mall din portofoliul NEPI Rockcastle din Romania.

Aplicatia SPOT este disponbila in 15 centre comerciale din grupul NEPI Rockcastle de pe teritoriul Romaniei, grup din care face parte si Shopping City Targu Jiu. Asadar, clientii centrului comercial din Targu Jiu se pot bucura de beneficii si oferte locale diferite si in celelalte  centre comerciale din tara parte din aplicatie.

Mai multe detalii despre descarcarea si utilizarea aplicatiei, aici: https://shoppingcitytargujiu.ro/

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare