Shopping City Targu Jiu deschide un punct de vaccinare pe 15 mai

 Shopping City Targu Jiu deschide un punct de vaccinare pe 15 mai
Distribuie sa vada si prietenii tai

In weekend-urile 15-16 mai si 22-23 mai, persoanele care doresc sa se vaccineze vor avea la dispozitie un spatiu special amenajat in incinta centrului comercial Shopping City Targu Jiu. Actiunea de vaccinare „Totul e sa ne facem bine” raspunde demersului de a sustine autoritatile si sectorul medical intr-o perioada in care sanatatea tuturor este prioritara.  Aceasta va avea loc in interiorul centrului comercial, intr-o zona special amenajata la etaj, prin intermediul unui singur flux de vaccinare.

Campania se va desfasura timp de doua weekend-uri consecutive, pe 15-16 mai si pe 22-23 mai, in intervalul orar 10.00-21.00. De asemenea, persoanele vaccinate cu prima doza vor putea reveni pentru rapel in perioada 5-6 iunie si 12-13 iunie.

Punctul de vaccinare din incinta Shopping City Targu Jiu va dispune de doze de vaccin Pfizer-BioNTech, iar persoanele interesate nu vor avea nevoie de programare pentru a se putea vaccina, ci doar de un act de identitate valid.

Organizatorii acestei actiuni de vaccinare sunt Directia de Sanatate Publica Gorj, Primaria Municipiului Targu Jiu, Consiliul Judetean Gorj, Institutia Prefectului Judetul Gorj si Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta. Campania este sustinuta de Shopping City Targu Jiu, alaturi de Flanco si Altex, partenerul tehnic si logistic al campaniei.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare