Shopping City Targu Jiu da startul campaniei de reduceri de Black Friday, cu extra beneficii pentru toti utilizatorii aplicatiei SPOT

 Shopping City Targu Jiu da startul campaniei de reduceri de Black Friday, cu extra beneficii pentru toti utilizatorii aplicatiei SPOT
Distribuie sa vada si prietenii tai

Shopping City Targu Jiu anunta startul campaniei de Black Friday, cel mai mare eveniment de reduceri, cu oferte speciale si reduceri de preturi in magazinele preferate, dar si premii si extra beneficii garantate pentru clientii care isi instaleaza aplicatia SPOT.

Sub conceptul „Ti s-a pus SPOT-ul pe Black Friday”, campania se va desfasura de vineri, 12 noiembrie, pana duminica, 14 noiembrie. Pe langa reducerile importante din magazinele partenere, utilizatorii aplicatiei SPOT beneficiaza de 10% discount la achizitia de gift vouchere, 50% extra puncte in aplicatie, iar pe baza bonurilor de cumparaturi scanate in aplicatie vor intra automat in tragerea la sorti pentru premii.

Care sunt extra beneficiile pentru toti utilizatorii SPOT?

Utilizatorii aplicatiei SPOT au ocazia sa profite de aceasta perioada de reduceri din magazine si sa acceseze extra beneficii si premii:

  • Pentru a face cadouri celor dragi de sarbatori, acestia vor putea achizitiona gift vouchere cu o reducere speciala de 10%.
  • Fiecare bon de cumparaturi scanat le va aduce utilizatorilor cu 50% mai multe puncte in aplicatie, puncte care pot fi utilizate pentru diverse servicii sau recompense.
  • La finalul campaniei, toti cei care au scanat un bon de minimum 100 lei in aplicatie in perioada campaniei de Black Friday (12 – 28 noiembrie 2021), intra automat in tombola pentru: 1 x Iphone 13 PRO; 1 x Apple Ipad 9 (2021) 256 GB; 1 x consola PS5 Sony; 1 x camera video sport GoPro Hero 10.

Reduceri de Black Friday de pana la 80%

Fie ca au deja pe lista de dorinte un produs anume pe care nu au avut timp sa il achizitioneze, isi doresc sa se rasfete cu unul la care viseaza de multa vreme, sau pur si simplu vor sa vina in magazin sa probeze, de Black Friday clientii vor descoperi reduceri pentru toate gusturile – de la branduri de fashion, incaltaminte, active wear, bijuterii & accesorii, pana la tehnologie & gadgets, electrocasnice, decoratiuni interioare, librarii, branduri si saloane de beauty, optica medicala si skincare.

Ce este aplicatia SPOT si cum se instaleaza?

Experienta de shopping de Black Friday este completa doar cu SPOT, aplicatia de recompensare a clientilor loiali din Shopping City Targu Jiu. Aplicatia este gratuita si poate fi descarcata atat din Google Play, cat si din App Store.

Dupa descarcarea SPOT, utilizatorii trebuie sa isi creeze un cont si sa se autentifice in aplicatie. Fiecare sesiune de cumparaturi le va aduce utilizatorilor puncte de loialitate cu ajutorul carora acestia vor avea acces la oferte si beneficii exclusive, in functie de statutul atins in programul de fidelizare My Spot.

Pentru a obtine punctele de loialitate, acestia trebuie doar sa scaneze bonul aferent fiecarei sesiuni de cumparaturi. Utilizatorii SPOT pot folosi aplicatia si pentru alte 13 centre comerciale din portofoliul NEPI Rockcastle din tara.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare