Shopping City Targu Jiu: Certificat international pentru masurile de preventie COVID-19

 Shopping City Targu Jiu: Certificat international pentru masurile de preventie COVID-19
Distribuie sa vada si prietenii tai

Shopping City Targu Jiu a primit certificarea internationala pentru masurile de preventie COVID-19 implementate in cadrul centrului comercial. Obtinerea acestei acreditari este dovada faptului ca mall-ul functioneaza in conformitate cu standardele sanitare internationale si le ofera clientilor o experienta de shopping in siguranta. Expertii Safe Shopping Centers, companie suedeza independenta care acrediteaza siguranta centrelor comerciale din toata lumea, au certificat centrul comercial ca fiind conform normelor de preventie.

Inca de la repornirea activitatii, in 15 iunie, centrul comercial a adoptat un plan complex gandit pentru sporirea sigurantei vizitatorilor care are drept obiectiv dezinfectarea constanta a centrului comercial si asigurarea distantarii sociale de minimum 2 metri.

Printre masurile implementate mentionam: instalarea de dispensere cu dezinfectant pentru maini, aerisirea periodica a mall-ului, in mod natural, controlul traficului si al fluxurilor prin culoare de delimitare  in zonele unde se creeaza aglomeratie si benzi de igienizare nanoseptice pentru zonele frecvent atinse. Purtarea mastii de protectie de catre toti angajatii si clientii este obligatorie si s-au implementat masuri pentru verificarea temperaturii de catre personal avizat la fiecare intrare in mall.

Pentru a preveni crearea aglomeratiilor in centrul comercial, este asigurata distantarea sociala de minimum 2 metri pentru un shopping responsabil si in siguranta, mai ales ca designul centrelor comerciale se bazeaza pe spatii generoase si deschise, care permit natural distantarea sociala.

Expertii in managementul riscului au realizat un audit complex inainte de a emite aceasta certificare si au vizitat centrul comercial prin intermediul unui tur virtual, transmis in timp real, pentru a examina masurile de siguranta.

Masurile de siguranta care au fost implementate pentru sanatatea clientilor si angajatilor sunt similare in toate centrele comerciale din portofoliul NEPI Rockcastle. Pornind de la aceste masuri, in acest moment, la nivel de grup, in Romania, Mega Mall Bucuresti, Promenada Bucuresti, Shopping City Timisoara, City Park Mall Constanta, Shopping City Sibiu si Promenada Sibiu, au fost evaluate ca fiind conform normelor de preventie de catre expertii Safe Shopping Centers.

Toate mall-urile din portofoliul companiei urmeaza, insa, acelasi trend, pentru o experienta de shopping responsabil si in siguranta.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare