Shopping City lanseaza campania „Ofera grija pentru ceilalti, primeste grija pentru tine”

 Shopping City lanseaza campania „Ofera grija pentru ceilalti, primeste grija pentru tine”
Distribuie sa vada si prietenii tai

Intre 28 aprilie – 30 iunie, Shopping City Targu Jiu, alaturi de Centrul de Transfuzie Sanguina Targu Jiu, desfasoara campania de donare de sange „Ofera grija pentru ceilalti, primeste grija pentru tine”. Un gest mic – o singura donare de sange – inseamna o sansa in plus la viata pentru pacientii din judetul Gorj, iar Shopping City Targu Jiu sustine si recompenseaza faptele bune si grija pentru ceilalti. Astfel, oricine se implica in campanie va primi, in semn de multumire pentru altruismul de care da dovada, unul dintre cele 400 de abonamente de telemedicina valabile pe o perioada de 3 luni.

Persoanele care doneaza sange la Centrul de Transfuzie Targu Jiu se pot prezenta la Info Desk Shopping City Targu Jiu cu adeverinta de donator. Drept recunostinta, vor primi instant un abonament de telemedicina  valabil 3 luni. In baza acestuia, atat beneficiarii, cat si familiile acestora, vor avea access la consultatii telefonice gratuite si nelimitate. Abonamentele de Telemedicina sunt valabile in platforma medicala SanoPass, platforma ce integreaza si digitalizeaza toate serviciile de preventie medicala din Romania. Consultatiile prin telefon disponibile direct din aplicatia SanoPass includ peste 20 de specialitati medicale, printre care: cardiologie, diabetologie, pediatrie, nutritie etc.

Campania „Ofera grija pentru ceilalti, primeste grija pentru tine”. face parte din platforma de responsabilitate sociala #ResponsiblyTogether (Responsabili, Impreuna). Aceasta reprezinta angajamentul Shopping City Targu Jiu la nivel de grup pentru sustinerea si dezvoltarea comunitatilor. Platforma reuneste toate initiativele dedicate pilonilor de sustenabilitate precum educatia, comunitatea si protectia mediului.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare

Abonare
Notifica-ma daca
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments