Sesiunile de shopping sunt premiate la Shopping City Targu Jiu

 Sesiunile de shopping sunt premiate la Shopping City Targu Jiu
Distribuie sa vada si prietenii tai

Intre 3 si 17 august, sesiunile de shopping sunt premiate la Shopping City Targu Jiu! Centru comercial a dat startul campaniei „Toate experientele noi se castiga la Shopping City Targu Jiu” si isi intampina clientii cu surprize cool: vouchere de cumparaturi si accesorii pentru plaja, dar si sansa de a castiga unul dintre cele trei zboruri deaspura orasului sau un voucher in valoare de 2.000 de lei, pentru o vacanta ideala.

Experiente inedite intr-o sesiune de shopping

Pentru a intra in cursa, clientii trebuie sa achizitioneze produse in valoare de minimum 150 de lei, cumulate pe maximum 2 bonuri fiscale. Bonurile trebuie prezentate in ziua efectuarii cumparaturilor la Info Point.

Primii 200 de participanti vor primi pe loc vouchere de cumparaturi sau accesorii pentru plaja. De asemenea, toti cei inscrisi vor participa automat si la tombola pentru marile premii: trei vouchere pentru o experienta de zbor cu avionul deasupra orasului si un voucher de vacanta in valoare de 2.000 de lei,  valabil pentru doua persoane pana la finalul anului, atat in tara, cat si in afara tarii.

Campania este realizata in parteneriat cu Asociatia Aerodrom Barza Targu Jiu Club Sportiv.

Pentru mai multe detalii, regulamentul complet al campaniei este disponibil pe www.shoppingcitytargujiu.ro sau la INFO DESK.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare