Serviciul de transport Bolt ajunge in Targu Jiu

 Serviciul de transport Bolt ajunge in Targu Jiu
Distribuie sa vada si prietenii tai

Bolt, aplicatia de transport de persoane in sistem ride-hailing, lanseaza serviciile de transport la cerere si in Targu Jiu. Astfel, compania este acum prezenta cu serviciile sale in peste 25 de orase din Romania.

Dupa lansarile efectuate cu succes in Piatra Neamt si in orasele de pe Valea Prahovei in ianuarie, continuam sa extindem prezenta platformei noastre peste tot unde exista un numar mare de potentiali clienti si soferi parteneri. In Bistrita si Targu Jiu, am descoperit ca publicul cunoaste deja serviciile noastre si este interesat sa le foloseasca, asa ca ne bucuram ca putem sa le punem la dispozitie un prim serviciu din portofoliu, cel de transport la cerere”, a declarant Cristian Salceanu, Bolt Romania Country Manager, Ride-hailing

In plus, soferii din Targu Jiu pot face bani din servicii de transport prin intermediul aplicatiei Bolt. Cei interesati sa colaboreze cu Bolt se pot inscrie contactand direct compania pe email, la [email protected].

Pretul curselor Bolt din Targu Jiu incepe de la 8 RON, iar pentru o perioada limitata pasagerii beneficiaza de reduceri de pana la 70%.

Pentru a se putea bucura de serviciile de transport la cerere Bolt, utilizatorii trebuie sa instaleze aplicatia Bolt, pe care o pot descarca de pe Google Play, App Store sau HUAWEI AppGallery.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare