Se poate accesa suma de 2.500 RON pentru angajatii care au lucrat in regim de telemunca

 Se poate accesa suma de 2.500 RON pentru angajatii care au lucrat in regim de telemunca
Distribuie sa vada si prietenii tai

Angajatorii care au avut angajati care au lucrat in regim de telemunca cel putin 15 zile lucratoare pe perioada starii de urgenta, pot accesa suma de 2.500 RON, potrivit unui ordin emis de Ministrul Muncii, Violeta Alexandru.

Potrivit documentului, banii vor putea fi folositi pentru achizitionarea echipamentelor IT, pe care un angajator este obligat sa le asigure angajatilor.

Mai mult, pentru a accesa banii, angajatorul trebuie sa transmita online agentiilor pentru ocuparea fortei de munca mai multe documente justificative.

Dupa 30 de zile de la primirea sumei pentru fiecare angajat, angajatorul are obligatia de a transmite, tot online, agentiilor pentru ocuparea fortei de munca cateva documente justificative.

Printre acestea acestea se numara facturile fiscale emise de catre furnizorii de bunuri si servicii tehnologice, bonurile fiscale sau extrasele de cont care sa ateste plata facturilor, fisele de evidenta a materialelor de natura obiectelor de inventar date in folosita salariatilor.

Daca nu se respecta termenul de 30 de zile pentru documentele justificative, angajatorul va trebui sa restituie integral suma primita.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare