Se mareste sprijinul financiar pentru producatorii de legume si fructe

 Se mareste sprijinul financiar pentru producatorii de legume si fructe
Distribuie sa vada si prietenii tai

Guvernul a aprobat in sedinta, un proiect de hotarare care modifica de la 50% la 70% limita maxima a ajutorului financiar nerambursabil pe care il primesc organizatiile de producatori din sectorul legume-fructe.

Ionel Danca, seful Cancelariei prim-ministrului, a precizat ca, astfel, aceste organizatii si forme asociative vor putea beneficia de un ajutor financiar mai mare din programele de finantare nerambursabila.

Un act normativ important de adus la cunostinta publicului este un proiect de hotarare de guvern care modifica modul de acordare a ajutorului financiar pentru organizatiile de producatori si alte forme asociative pentru comercializarea produselor din sectorul fructe-legume. Prin acest proiect de hotarare de guvern se modifica limita maxima a ajutorului financiar nerambursabil pe care il primesc aceste forme de asociere de la 50% la 70%. Practic, dupa adoptarea acestui proiect de hotarare de guvern, organizatiile si formele asociative ale agricultorilor din sectorul legume-fructe vor putea beneficia de un ajutor financiar mai mare din programele de finantare nerambursabila”, a declarat Danca, dupa sedinta de guvern.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare