Se lucreaza la reabilitarea Colegiului National „Spiru Haret” din Targu Jiu

 Se lucreaza la reabilitarea Colegiului National „Spiru Haret” din Targu Jiu
Distribuie sa vada si prietenii tai

Colegiul National „Spiru Haret” din Targu Jiu va fi redeschis in septembrie, dupa ample lucrari de modernizare si reabilitare. Primarul municipiului Targu Jiu, Marcel Romanescu, a precizat ca s-au alocat 8 milioane de lei pentru proiect, mai mult, municipalitatea a investit 175.000 de lei intr-un laborator de informatica.

Readucem la suprafata frumusetea uneia dintre cele mai cunoscute si indragite unitati de invatamant din municipiul Targu Jiu, Colegiul National ”Spiru Haret”. Se lucreaza la foc continuu in aceasta perioada si depunem eforturi pentru ca in luna septembrie liceul sa primeasca elevii in conditii optime. Reabilitarea acestei cladiri de patrimoniu inseamna o investitie de aproximativ 8 milioane de lei. Pentru moment, elevii merg la cursuri la Scoala Gimnaziala ”Pompiliu Marcea”, dar este vorba doar de o perioada scurta.

Totodata, printre alte investitii pe care le-am facut aici se numara si noul laborator de Informatica, dotat cu aparatura performanta. Am alocat, in acest caz, aproximativ 175.000 lei, date fiind rezultatele remarcabile pe care informaticienii de la ”Spiru Haret” le au. Ii asigur pe parintii acestor copii minunati ca vom continua sa investim aici, mai ales ca tinerii care invata in cadrul liceului, dar si cadrele didactice care ii pregatesc au adus faima municipiului Targu Jiu. Avem nevoie de tineri educati, seriosi si bine pregatiti, iar Colegiul National ”Spiru Haret” este cunoscut mai ales prin rezultatele exceptionale obtinute in fiecare an”, a scris edilul din Targu Jiu pe un site de socializare.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare