Se lanseaza Innotech Student 2020

 Se lanseaza Innotech Student 2020
Distribuie sa vada si prietenii tai

Ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos, lanseaza astazi apelul de proiecte Innotech Student. Programul prevede finantarea initiativelor antreprenoriale ale studentilor romani. 

Proiectul prevede finantarea schemelor antreprenoriale ale studentilor romani din domenii inovatoare care aduc o valoare adaugata reala. Programul isi propune sa incurajeze studentii sa isi puna in practica viziunea, dar si spiritul antreprenorial.

Proiectele selectate in urma evaluarii presupun o perioada de pregatire a studentilor, dezvoltarea abilitatilor lor antreprenoriale, elaborarea planurilor de afaceri si selectarea celor mai bune dintre acestea. Studentii ale caror planuri de afaceri vor fi finantate vor putea urma programe de internship in companii cu activitati cat mai apropiate planurilor de afaceri propuse. Apoi, timp de 1 an studentii antreprenori vor beneficia de sprijinul administratorilor de grant, care pot fi institutii publice au private, urmand ca afacerile infiintate de ei sa fie monitorizate pentru o perioada de timp.

Apelul de proiecte are o valoare totala de 20 de milioane de euro, este finantat prin POCU si vizeaza crearea unui numar de 4.875 de noi locuri de munca.

Pentru detalii suplimentare: http://mfe.gov.ro/studenti/.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare