Se fac achizitii de grau in Gorj

 Se fac achizitii de grau in Gorj
Distribuie sa vada si prietenii tai

Administratia Nationala a Rezervelor de stat si Probleme Speciale a scos la licitatie, pe SICAP, un contract de aproximativ 60 de milioane de euro pentru achizitionarea a pana la 600.000 de tone de grau de panificatie, de provenienta locala.

Pretul minim pe tona de grau pe care il ofera statul este de 100 de euro, dar pretul poate creste, in functie de rezultatele obtinute in cadrul licitatiilor. Se vor face achizitii din toate judetele agricole ale tarii, in acest sens fiind organizate sapte zone, cuprinzand judetele arondate, in fiecare din ele facandu-se achizitii si depozitari in contul Rezervei de stat.

In zona E, care cuprinde judetele Gorj, Mehedinti, Dolj, Olt si Valcea, lotul 8 prevede o cantitate minima de grau depozitat de 30.000 de tone si o cantitate maxima de 50.000 de tone.

Ofertele trebuie depuse intr-o luna, urmand a fi deschise in data de 29 iunie 2020.

Administratia Nationala a Rezervelor de Stat si Probleme Speciale functioneaza ca o institutie abilitata a statului pentru a face achizitiile si stocurile de urgenta in numele statului roman, aceasta aflandu-se in subordinea Ministerului de Interne.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare