Se deschide cea mai nouă locație din Târgu-Jiu—Infinity Café

 Se deschide cea mai nouă locație din Târgu-Jiu—Infinity Café
Distribuie sa vada si prietenii tai

O locație ultracentrală, într-o amenajare futuristă, însă plină de parfumul istoriei ce s-a scris de vreo două secole la Nr. 26 din Str. Victoriei, își deschide ușile pe 01.03.2022.

Spațiul de la parterul clădirii consemnate pentru prima oară în cadrul Recensământului din 1899, ca locuință a familiei comerciantului Alecu Meculescu a avut mai mereu o destinație comercială. În urma ultimei reabilitări de amploare, realizate pe parcursul anului 2021, spațiul actualei cafenele a primit o nouă identitate.

Infinity Café se erijează într-o expresie a viitorului. Spațiul aerisit în care viziunea asupra unui infinit fluid respiră prin fiecare element de design, transpus într-o manieră absolut futuristă, transformă fiecare vizită în cafenea, într-o experiență plăcută.

Fie că e vorba despre o întâlnire de afaceri amicală sau chiar romantică, Infinity Cafe este alegerea ideală. Combinând optim serviciile de cea mai bună calitate cu produsele de top servite clienților într-o ambianță îmbietoare, atmosfera este desăvârșită de mobilierul special realizat pentru Infinity Café. Mobilierul realizat cu măiestrie a fost gândit astfel încât să asigure confortul clienților menținând în același timp ideea de infinit omniprezentă în întreg spațiul.

Amplasarea locației în chiar inima Târgu-Jiului, invită la momente de destindere și inspirație într-un decor demn de cafenelele marilor orașe europene și nu numai.

Pășiți cu încredere într-un spațiu ce promite să vă surprindă de fiecare dată când îl veți vizita!

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Adina Tirban

Postari asemanatoare