Se construieste o gradinita noua in Targu Jiu

 Se construieste o gradinita noua in Targu Jiu
Distribuie sa vada si prietenii tai

Micutii din „Orasul lui Brancusi” vor avea parte de o noua gradinita. Unitatea de invatamant va fi construit pe Bulevardul Ecaterina Teodoroiu si va avea patru sali de grupa.

Construim inca o gradinita, de data aceasta in zona de nord a municipiului, pe Bulevardul Ecaterina Teodoroiu, in spatele Scolii Generale Numarul 7. Este vorba de un proiect derulat in colaborare cu Ministerul Educatiei, la fel cum a fost si in cazul noii gradinite din Hidrocentralei.

Lucrarile incep in aproximativ o luna, fiind emisa deja autorizatia de construire, iar valoarea proiectului este de 3,5 milioane de lei.

Unitatea va avea 4 grupe si va primi 80 de copii.

Acordam o atentie deosebita educatiei, construind noi unitati scolare si reabilitandu-le si modernizandu-le pe cele deja existente, de la crese si pana la licee si colegii”, a transmis primarul Marcel Romanescu pe un site de socializare.

Cetatenii din zona de nord a municipiului au solicitat de mai multi ani construirea unei noi gradinite, avand in vedere numarul mic de locuri in unitatile de invatamant din zona.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare