Scoala devine mai usoara, in noua campanie cu premii instant de la Shopping City Targu Jiu

 Scoala devine mai usoara, in noua campanie cu premii instant de la Shopping City Targu Jiu
Distribuie sa vada si prietenii tai

La Shopping City Targu Jiu, pregatirile pentru noul an scolar devin mai usoare cu super premii la cumparaturi. Asadar, in perioada 30 august – 19 septembrie, clientii care fac cumparaturi de minimum 150 lei pe maximum 2 bonuri cumulate, in aceeasi zi, castiga instant unul dintre sutele de premii numai bune pentru scoala, in cadrul campaniei Totul e sa incepi scoala cu super premii!: ghiozdane, penare, mape si rechizite. In plus, participantii intrã automat in tragerea la sorti pentru premiile ce vor fi acordate la finalul campaniei: un hoverboard Regular Camouflage si o trotineta electrica LexGo R8, pregatite special pentru distractia de dupa scoala.

De asemenea, clientii care doresc sa participe doar la tragerea la sorti, se pot inscrie in campanie cu maximum un bon de minimum 50 lei. Acestia nu sunt eligibili pentru a castiga un premiu instant la Info Desk, ci doar vor fi inclusi in tragerea la sorti de la finalul campaniei.

Mai multe detalii despre campania Totul e sa incepi scoala cu Super Premii aici: https://shoppingcitytargujiu.ro/evenimente/totul-e-sa-incepi-scoala-cu-super-premii/

Masuri sporite de protectie in mall

Shopping City Targu Jiu controleaza traficul respectand recomandarile autoritatilor: masca de protectie este obligatoriu a fi purtata de catre toti angajatii si clientii, iar centrul comercial a implementat un sistem pentru verificarea temperaturii la intrare si asigura distantarea sociala de minimum 2 metri, pentru un shopping responsabil si in siguranta. De asemenea, centrul comercial garanteaza distantarea prin asigurarea in medie a unui perimetru de 20 mp pentru o singura persoana, la nivel de centru comercial, mai ales pentru a evita crearea de aglomerari in zonele de trafic intens cum ar fi: lifturi, scari rulante, zona food-court, cozi la bancomate, intrari in mall. Totodata, aerul din centrul comercial este filtrat si schimbat o data la trei ore, asigurand astfel o purificare intensiva a spatiilor.

Shopping City Targu Jiu: certificat international pentru masurile de preventie COVID-19

Dupa o serie de verificari de conformitate si imbunatatiri, Shopping City Targu Jiu a primit reconfirmarea Certificatului de Conformitate COVID-19 din partea Safe Asset Group (SAG). Obtinerea acestei acreditari este dovada ca centrul comercial functioneaza in conformitate cu standardele sanitare internationale si le ofera clientilor o experienta de shopping in siguranta. Expertii Safe Asset Group (SAG), companie suedeza independenta care acrediteaza siguranta centrelor comerciale din toata lumea, au certificat centrul comercial ca fiind conform normelor de preventie.

Puteti urmari toate evenimentele si proiectele Shopping City Targu Jiu pe site si pe pagina de Facebook.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare