Sarbatorile vin la Shopping City Targu Jiu cu o multime de surprize pentru clienti

 Sarbatorile vin la Shopping City Targu Jiu cu o multime de surprize pentru clienti
Distribuie sa vada si prietenii tai

La Shopping City Targu Jiu, sarbatorile vin cu o multime de surprize pentru clientii centrului comercial, de la premii garantate pentru utilizatorii SPOT, la evenimente dedicate celor mici, patinoar in aer liber si ajutor in pregatirea cadourilor pentru cei dragi.

Luna cadourilor este sarbatorita cu premii garantate in aplicatia SPOT

In perioada 6-22 decembrie, vizitatorii se vor bucura de premii garantate prin aplicatia SPOT. Astfel, la cumparaturi de minimum 300 lei, pe unul sau maximum doua bonuri fiscale din magazinele centrului comercial, scanate in aplicatie, in sectiunea „Razuieste si castiga”, clientii castiga garantat unul dintre cele peste 1000 de premii. Castigatorii pot primi cozonaci Vel Pitar, globuri personalizate, ceasuri Fossil/Lee Cooper sau parfumuri Versace si Jean Paul Gaultier.

Distractie pe patine la Shopping City Targu Jiu

Nimic nu se compara cu voia buna de pe gheata in sezonul rece! De luna aceasta, centrul comercial ii asteapta pe vizitatori la patinoarul amenajat in parcarea centrului comercial, zilnic, in intervalul 10:00 – 22:00.

Serviciu gratuit de impachetare a cadourilor de Craciun

Pe parcursul lunii decembrie, Shopping City Targu Jiu pune la dispozitia membrilor Elite SPOT un serviciu gratuit de impachetare a cadourilor. Acesta poate fi accesat zilnic, la standul special din zona Info Desk.

Mos Craciun si spiridusii ajung la Shopping City Targu Jiu

Intre 19-23 decembrie, copiii se vor bucura de ateliere de creatie, jocuri interactive si alte activitati dedicate lor. Mos Craciun si spiridusii lui vor sosi pregatiti cu multe surprize pentru micii vizitatori, intr-un decor de poveste, amenajat in zona Info Desk.

Mai multe detalii sunt disponibile AICI.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare