S-au semnat actele pentru constructia unei baze sportive la Motru

 S-au semnat actele pentru constructia unei baze sportive la Motru
Distribuie sa vada si prietenii tai

La Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei, au fost semnate protocoalele de predare-primire a 20 de amplasamente pentru construirea sau reabilitarea mai multor obiective de interes local: sali de sport, baze sportive, drumuri, etc.

Ministrul lucrarilor publice, dezvoltarii si administratiei, Ion Stefan, a semnat actele pentru realizarea mai multor obiective, printre care si construirea unei baze sportive de tip 2 la Colegiul National “George Cosbuc” din Motru.

Astfel, la MLPDA, au fost semnate protocoalele de predare-primire a 20 de amplasamente pentru: construire sala de sport scolara in satul Produlesti (jud. Dambovita), construire baza sportiva de tip 1 in orasul Bucecea (jud. Botosani), reabilitare, modernizare si dotare camin cultural in satul Bogza din comuna Sihlea (jud. Vrancea), construire sala de sport scolara in satul Oveselu din comuna Maciuca (jud. Valcea), reabilitarea infrastructurii rutiere afectate de viituri in comuna Gropnita (jud. Iasi), construire sala de sport cu tribuna de 180 de locuri in orasul Liteni (jud. Suceava), construire sala de sport scolara in satul Iacobeni din comuna Dangeni (jud. Botosani), construire sala de sport cu tribuna de 180 de locuri in satul Vatra Moldovitei (jud. Suceava), construire sala de sport cu tribuna de 180 de locuri in satul Slatina (jud. Suceava), construire baza sportiva de tip 2 la Colegiul National ”George Cosbuc” din municipiul Motru (jud. Gorj), construire baza sportiva de tip 2 in municipiul Vatra Dornei (jud. Suceava), construire baza sportiva de tip 1 in municipiul Aiud (jud. Alba), construire sala de sport scolara in satul Dor Marunt (jud. Calarasi), construire baza sportiva de tip 1 pe Soseaua Turnu Magurele din municipiul Alexandria (jud. Teleorman), reabilitarea drumurilor afectate de pagubele produse in urma fenomenelor hidrometeorologice periculoase in comuna Ciortesti (jud. Iasi), lucrari pentru stoparea alunecarilor de teren din zona comunei Fartatesti (jud. Valcea), construire sala de sport cu tribuna de 180 de locuri in satul Albota (jud. Arges), reabilitarea infrastructurii rutiere afectate de viituri in comuna Tibana (jud. Iasi), reabilitarea drumurilor locale afectate de inundatii in comuna Targu Trotus (jud. Bacau), construire baza sportiva de tip 1 in municipiul Codlea (jud. Brasov).

Toate obiectivele sunt finantate de Ministerul Lucrarilor Publice, prin Programul National de Constructii de Interes Public sau Social, derulat de Compania Nationala de Investitii.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare