S-au deschis inscrierile online la YCombinator 2020

 S-au deschis inscrierile online la YCombinator 2020
Distribuie sa vada si prietenii tai

Antreprenori din toata lumea sunt asteptati sa se inscrie online la unul dintre cele mai mari acceleratoare de afaceri americane. YCombinator anunta ca accepta aplicatii de la startup-uri pentru ciclul de finantare vara 2020.

Pentru a putea participa la program, antreprenorii romani vor trebui sa-si faca o firma in SUA sau Insulele Cayman, iar societatea pe care o au deja in Romania sa devina subsidiara a celei inregistrate in strainatate.

Pe 20 aprilie startup-urile selectate sunt trimise invitatiile la discutiile din Mountain View, California pentru aprilie, mai sau inceput de iunie. Cheltuielile de calatorie vor fi suportate de Y Combinator.

YCombinator va decide pe care dintre startup-uri le va finanta, dupa fiecare zi de interviuri. Daca acceleratorul va decide sa investeasca, echipa de fondatori ar trebui sa se mute in Bay Area pe perioada iunie-august 2020,  timp in care antreprenorii selectati vor avea sedinte si cine de lucru periodice cu echipa YCombinator si vor fi pusi in legatura cu potentiali investitori.

Vezi AICI mai multe informatii.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare