S-a lansat proiectul „Profesor in Bacopedia”

 S-a lansat proiectul „Profesor in Bacopedia”
Distribuie sa vada si prietenii tai

Asociatia Nevoia de Educatie si Asociatia PlaYouth au lansat, cu ocazia Zilei Internationale a Educatiei, Proiectul „Profesor in Bacopedia” – un proiect prin care se urmareste cresterea performantelor educationale pentru elevii de liceu si profesori, intr-un mod non-formal, cu ajutorul unei aplicatii digitale – Bacopedia.

Se incearca astfel  realizarea  unei  platforme care sa cuprinda informatii cat mai complexe, in era tehnologica pe care o traim si este solicitat  ajutorul cadrelor didactice din toata tara, care obtin rezultate exceptionale la examenul de bacalaureat, aplicand metode pedagogice moderne si eficiente.

Procesul de selectie a profesorilor care doresc sa se implice in Proiectul “Profesor in Bacopedia”, se va desfasura in perioada 05 octombrie – 08 noiembrie 2020.

Proiectul „Profesor in Bacopedia” se va desfasura pe o perioada de 10 luni si presupune elaborare a aproximativ 100 de intrebari de tip grila de catre profesorii selectati. Intrebarile vor fi introduse intr-o aplicatie de mobil ce va fi folosita de liceenii care se pregatesc de BAC, cu respectarea principiilor calitatii si echitatii; sustinerea unui webinar de catre „profesorii Bacopedia” dedicat altor cadre didactice –  care sa imbunatateasca indirect implicarea si motivatia elevilor pentru a face performanta scolara; sustinerea unor cursuri on-line de 2 ore lunar, timp de 10 luni, pentru pregatirea elevilor la respectiva materie, care sa implice activitati non-formale de educatie; realizarea unui raport de activitate/disciplina de invatamant, cu evidentierea aspectelor pozitive si a celor care necesita imbunatatiri legate de intreg procesul membrilor echipei care organizeaza proiectul.

Proiectul este initiat de Asociatia Nevoia de Educatie, implementat de Asociatia Nevoia de Educatie in parteneriat cu Asociatia PlaYouth, in colaborare cu Ministerul Educatiei si Cercetarii.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare