S-a lansat platforma de educatie remediala Naradix

 S-a lansat platforma de educatie remediala Naradix
Distribuie sa vada si prietenii tai

ONG-ul Narada a lansat Naradix, o platforma de educatie remediala pe care o pune la dispozitia elevilor si profesorilor in mod gratuit.

Initiativa  ofera sansa unui numar de pana la 100.000 sa se inscrie pe platforma, sa participe la cursuri si sa realizeze testari pentru ca materia pierduta in pandemie sa fie recuperata pana la inceputul noului an scolar.

Proiectul a presupus digitalizarea curriculum-ului scolar pentru clasele 0 – a VIII-a, la Limba romana, Matematica, Istorie si Geografie si progresul elevilor si implicarea parintilor vor fi premiate.

Sprijinirea proiectelor care vizeaza prevenirea abandonului scolar si facilitarea accesului tuturor copiilor la educatie reprezinta una dintre prioritatile noastre, ceea ce a condus la apropierea fireasca de Narada. Investitia in educatie este, de fapt, o investitie intr-un viitor mai bun pentru intreaga societate, fiindca e dificil sa ne imaginam prosperitatea altfel decat asezata pe temelia solida a unui sistem de invatamant performant. Pandemia a expus mare parte a acestei generatii de elevi si pe noi toti, de altfel, in fata unei amenintari concrete: riscul ca multi copii sa abandoneze scoala. Sper ca tot mai multi oameni sa inteleaga ca momentul sa intervenim e Acum. Sa ne unim fortele ca sa le oferim tuturor copiilor sansa unei educatii solide si sa fim convinsi ca acest lucru se va reflecta in bunastarea intregii societati”, a declarat Camelia Popescu, Manager Comunicare, Publicitate si CSR, cora Romania.

Potrivit datelor Ministerului Educatiei si Cercetarii, anul trecut, 259.000 de copii nu au avut acces la cursurile online, din cauza lipsei tehnologiei necesare, a conectivitatii sau chiar a curentului electric.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare