S-a lansat o noua versiune a aplicatiei Revisal

 S-a lansat o noua versiune a aplicatiei Revisal
Distribuie sa vada si prietenii tai

O noua versiune a aplicatiei Revisal a devenit disponibila pentru angajatorii din toata tara.

„(…) Inspectia Muncii pune la dispozitia angajatorilor o versiune actualizata a aplicatiei Revisal pentru transmiterea registrului de evidenta a salariatilor in format electronic. Incepand cu data de 19 decembrie 2020, transmiterea registrului poate fi efectuata numai pentru fisiere de tip .rvs generate sau validate din versiunile 6.0.7 sau 6.0.8 ale aplicatiei Revisal”, au transmis reprezentantii Inspectiei Muncii.

Potrivit sursei citate, acestea sunt noutatile aduse de versiunea Revisal 6.0.8:

  • actualizarea nomenclatorului COR;
  • introducerea unui nou atribut pentru campul „Tip norma”;
  • introducerea unui nou tip de contract: contractul de munca temporara cu clauza de telemunca;
  • alinierea perioadei contractului de ucenicie la prevederile legale in vigoare: perioada de contract acceptata este cuprinsa in intervalul 6-36 de luni;
  • identificatorul de salariat „CNP/ Serie pasaport/ Serie act” nu mai accepta virgula. Nu se mai permite inregistrarea de identificatori care contin caracterul virgula;
  • indentificatorul de contract „numar contract” nu mai accepta virgula. Nu se mai permite inregistrarea de identificatori care contin caracterul virgula. Aceasta restrictie se aplica contractelor neradiate, aflate in una dintre starile activ, suspendat sau detasat.

Revisal este o aplicatie pe care angajatorii o folosesc la transmiterea online a registrului general pentru evidenta salariatilor, iar precedenta versiune a fost lansata in vara anului trecut.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare