S-a lansat Echo, platforma romaneasca de audibooks

 S-a lansat Echo, platforma romaneasca de audibooks
Distribuie sa vada si prietenii tai

Echo este prima platforma din Romania care ofera mii de audiobooks in limbile romana si engleza, toate intr-un singur loc, platforma fiind gandita extrem de user-friendly, putand fi accesata din aplicatia de mobil sau tableta, cu un model de abonare intuitiv care se modeleaza pe obiceiurile de consum ale fiecarui utilizator.

In fiecare luna, la Echo vor aparea noi si noi titluri de la cele mai importante edituri din Romania. Romane clasice sau bestselleruri de ultima ora, carti ale unor scriitori romani si straini, in lectura unor actori si autori indragiti.

Printre editurile partenere ale caror carti pot fi ascultate in format audiobook se numara Trei, Curtea Veche, Nemira, Humanitas, Publica, Crime Scene Press, For You, Niculescu si altele, astfel ca abonatii sa se bucure de o selectie premium si de o diversitate de domenii: de la fictiune straina, clasica si contemporana, la nonfictiune.

De cand eram mic ma fascina tot ce tinea de tehnologie. La un moment dat am decis ca e timpul sa incep proiecte mai indraznete pe cont propriu, care sa imi ofere mai multe provocari si puzzles de rezolvat. Asadar, din pasiunea mea pentru cifre, tehnologie, gaming si puzzles, din incercarea de a gasi o solutie pentru «nu citesc mai mult pentru ca nu am timp», a luat nastere Echo. Avem din ce in ce mai multi timpi morti – asteptam in trafic, suntem blocati la cozi, petrecem mult timp in mijloacele de transport in comun etc. Audiobook-urile au devenit o solutie care impaca pasiunea pentru citit si curiozitatea cu orice stil de viata, iar Echo este prima platforma care ofera un astfel de continut premium, in limba romana”, a declarat Radu Nicolau, co-fondatorul Echo.

Echo ofera 30 de zile gratuite de test ce pot fi activate pe site-ul www.echo.ro, iar aplicatia poate fi apoi descarcata pentru Android din Google Play. In curand, Echo va fi disponibil si pentru iOS.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare