S-a lansat aplicatia Re-open EU care ofera actualizari periodice cu privire la masurile COVID-19

 S-a lansat aplicatia Re-open EU care ofera actualizari periodice cu privire la masurile COVID-19
Distribuie sa vada si prietenii tai

Comisia Europeana a lansat aplicatia mobila Re-open EU, disponibila gratuit pentru telefoanele Android si iOS. Lansarea a fost facuta ca urmare a succesului platformei omonime, care a fost vizitata de aproape 8 de milioane de ori de la lansarea sa la jumatatea lunii iunie.

Re-open EU este un ghiseu unic care ofera informatii cuprinzatoare si actualizate privind starea de sanatate, masurile de siguranta si conditiile de calatorie in toate statele membre ale UE, precum si in Islanda, Liechtenstein, Norvegia si Elvetia. Utilizatorii pot obtine cele mai recente informatii privind masurile nationale de carantina, cerintele de testare si aplicatiile mobile de depistare a contactilor si de avertizare privind SARS-CoV-2.

Informatiile sunt disponibile in cele 24 de limbi oficiale ale UE si se utilizeaza date verificate care provin de la Centrul European de Prevenire si Control al Bolilor si de la statele membre.

Re-open EU a fost una dintre masurile anuntate de Comisie in pachetul sau din mai 2020 privind turismul si transportul, pentru a-i ajuta pe cetateni sa calatoreasca in conditii de siguranta, cu respectarea deplina a orientarilor in materie de sanatate.

Informatiile de pe Re-open EU sunt accesibile si prin intermediul platformei web.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare