S-a deschis un nou spațiu destinat petrecerilor pentru copii de la 2 la 9 ani

 S-a deschis un nou spațiu destinat petrecerilor pentru copii de la 2 la 9 ani
Distribuie sa vada si prietenii tai

Sub denumirea sugestivă Discover Fun, cea mai nouă destinație pentru petrecerile puștilor și de ce nu, și a adulților și-a deschis porțile. Locația situată la intrarea în Turcinești, Str. Aleea Jiului, Nr. 4, Gorj, România, este pregătită să ofere clipe memorabile copiilor și părinților, punându-le la dispoziție atât un spațiu generos pentru petrecere, cât și o gamă largă de activități antrenante destinate tuturor gusturilor și diferitelor categorii de vârste și interese. La Discover Fun există și suficiente locuri de parcare pentru toți invitații.

Iar în timp ce micuții se distrează pe cinste, părinții pot socializa în voie relaxându-se în spațiile amenajate pentru ei. În acest timp, echipa Discover Fun mare iubitoare de copii, se va asigura că aceștia fructifică la maximum posibilitățile diversificate de amuzament pe care puse la dispoziția lor.

Pachete pentru toată lumea

Au fost gândite 3 tipuri de pachete speciale accesibile tuturor părinților ce doresc ca micuții lor să aibă parte de evenimente de neuitat. De la petreceri tematice și până la spectacole în toată regula, Discover Fun reprezintă spațiul ideal atât la interior, cât și în exterior. Din ofertă fac parte jocurile și jucăriile distractiv-educative, complexul de joacă exterior, trambulina, castelul gonflabil, masa hockei/ fotbal, jocurile de echipă și individuale, darts, căsuța de exterior, lada cu nisip, balansoarul, hamacul, bucătăria pentru copii, consolele play-station și ochelarii VR.

Echipa Discover Fun va avea grijă de întreaga organizare a evenimentului, de la decorarea spațiului până la meniu și eventualele extraopțiuni precum clovn sau mascote.

Materializarea Discover Fun a fost posibilă prin proiectul STAR, iar unul dintre beneficiile acestuia au fost oportunitatea de a crea și o căsuță virtuală prin care puteți ajunge în lumea Discover Fun cu mai mare ușurință.

Pentru detalii suplimentare accesați www.discoverfun.ro – website realizat de către echipa Web Logistics.

Discover Fun își așteaptă musafirii mari și mici (intre 2-9 ani), ZILNIC, după următorul program de funcționare:
Luni – Vineri
18:00 – 22:00
Sâmbătă – Duminică
11:00 – 20:00

Contactați-ne la +40 722 285 985 sau pe e-mail [email protected] pentru rezervări!

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Adina Tirban

Postari asemanatoare

Abonare
Notifica-ma daca
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments