S-a dat startul la concurs pentru elevii si studentii antreprenori

 S-a dat startul la concurs pentru elevii si studentii antreprenori
Distribuie sa vada si prietenii tai

Elevii de liceu si studentii care doresc sa dezvolte un concept de business si sa il testeze pe piata sunt invitati sa se inscrie in programul “Incubatorul National JA BizzFactory”.

Programul international de antreprenoriat are rolul de a dezvolta competente antreprenoriale, digitale si de comunicare, necesare pentru profesiile viitoare si de a-i motiva pe tineri sa puna in practica ce au invatat in cadrul programului JA de educatie antreprenoriala. Cele mai bune idei de afaceri vor primi subventii pentru dezvoltarea ideii si realizarea unui pilot sau start-up.

Scolile si cadrele didactice interesate de program au posibilitatea in acest an sa echivaleze participarea elevilor si studentilor cu practica scolara sau universitara, pe baza unui acord cu JA si partenerii sai.

La finalul programului, juriul va alege echipele care vor reprezenta Romania la evenimentele europene Junior Achievement:

  • Company of the Year 2021 (antreprenoriat pentru elevii de liceu);
  • Social Innovation Relay 2021 (antreprenoriat social pentru elevii de liceu);
  • European Enterprise Challenge 2021 (antreprenoriat pentru studenti).

Proiectul este sustinut in Romania de: Accenture, Citi Romania, EY, FedEx, HP Romania, Metropolitan Life, NN Romania, Romanian-American Foundation.

Pentru informatii complete click AICI!

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare