S-a dat startul inscrierilor la programul „Bursele Telekom”

 S-a dat startul inscrierilor la programul „Bursele Telekom”
Distribuie sa vada si prietenii tai

Telekom Romania anunta lansarea celei de-a unsprezecea editii a programului „Bursele Telekom”, prin care urmareste sa identifice si sa sustina financiar cinci tineri cu rezultate academice exceptionale.

Concursul este deschis studentilor admisi intr-o institutie de invatamant superior de stat din Romania, aflati in anul I, invatamant la zi, profil real, la una dintre specializarile: automatica si calculatoare, cibernetica, informatica, matematica, inginerie electrica, electronica, telecomunicatii si tehnologia informatiei.

Sustinerea financiara este in valoare de 2.230 RON lunar pentru fiecare student, suma acordata in perioadele ianuarie – iunie si octombrie – decembrie 2021.

Suntem convinsi ca cei peste 400.000 de euro alocati Burselor Telekom au reprezentat o investitie necesara pentru ca acesti tineri sa aiba sansa de a-si maximiza potentialul in Romania. In contextul actual, educatia se bazeaza pe tehnologii smart, pe inovatii si foloseste din ce in ce mai mult mediul online, in paralel cu cel offline. Iar tinerii de azi stapanesc foarte bine toate aceste tehnologii si se adapteaza foarte usor acestor noi practici. Acum, mai mult decat oricand, ne dorim sa fim alaturi de studentii romani si sa ii ajutam sa isi perfectioneze aceste abilitati. Ne dorim sa ramanem conectati la performanta si sa fim partenerul lor pe drumul catre excelenta”, a declarat Ruxandra Voda, Corporate Communications Director, Telekom Romania.

Cea de-a unsprezecea editie a programului „Bursele Telekom” se desfasoara in perioada 2 noiembrie 2020 –  8 decembrie 2020, astfel:

  • 2 noiembrie 2020, ora 08:00 – 22 noiembrie 2020, ora 23:59 – inscrierea candidatilor pe website-ul burseletelekom.ro;
  • 4 decembrie 2020 – anuntarea celor 10 finalisti;
  • 8 decembrie 2020 – sesiunea de interviuri online cu juriul „Bursele Telekom”;
  • 8 decembrie 2020 – anuntarea celor cinci studenti castigatori.

„Bursele Telekom” este un program de responsabilitate corporativa al Telekom Romania, organizat cu scopul de a identifica tineri cu potential de lideri, pasionati de domeniul pe care l-au ales pentru studiu, cu rezultate scolare foarte bune si obiective de cariera foarte bine stabilite.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare