S-a dat startul in programul de granturi Raiffeisen Comunitati

 S-a dat startul in programul de granturi Raiffeisen Comunitati
Distribuie sa vada si prietenii tai

Raiffeisen Bank a dat startul inscrierilor in competitia de granturi Raiffeisen Comunitati, prin care acorda finantari nerambursabile in valoare de 500.000 RON pentru 10 proiecte de educatie non-formala, implementate de organizatii neguvernamentale si scoli publice.

Proiectele care pot obtine finantare in concursul de granturi Raiffeisen Comunitati trebuie sa se desfasoare pe o perioada intre 4 si 12 luni, cu incepere din ultimul trimestru din 2021.

Suma maxima solicitata pentru finantarea unui proiect este de 50.000 RON, la care se adauga inca 20% din valoarea intregului proiect pe care aplicantul trebuie sa il acopere din fonduri proprii sau alte surse de finantare.

Proiectele trebuie sa se incadreze intr-una dintre cele 4 categorii acceptate in concurs: educatie financiara, educatie antreprenoriala, educatie profesionala si educatie civica.

Dupa un an in care sistemul educational a trebuit sa se adapteze brusc la contextul sanitar, nevoia de sustinere a proiectelor educationale cu impact in comunitate este cu atat mai mare. Concursul de granturi Raiffeisen Comunitati isi propune sa vina in ajutorul reprezentantilor societatii civile si institutiilor educationale care au identificat o nevoie in comunitate pe care vor sa o rezolve prin proiecte relevante”, a punctat Corina Vasile, Director de Comunicare si Relatii Publice Raiffeisen Bank.

Pe langa finantare, castigatorii vor beneficia de mentorat in management financiar, fundraising, comunicare si dezvoltarea unei retele de sprijin in comunitate, astfel incat proiectele sa poata continua si dupa finalizarea finantarii oferite de Raiffeisen Bank.

ONG-urile si institutiile de invatamant au timp pana pe 29 iulie, la ora 17, sa inscrie proiectele pe platforma de concurs, unde se gaseste si regulamentul de participare.

Digiqole ad

Ai un anunț de publicat?  Click aici! 


Distribuie sa vada si prietenii tai

Florin Zaharia

Postari asemanatoare